In luna septembrie a acestui an, peste 200 de ofiteri de relatii publice si purtatori de cuvant din cadrul structurilor subordonate Ministerului Administratiei si Internelor vor participa, la Brasov, la o actiune de specializare in domeniul relatiilo
In luna septembrie a acestui an, peste 200 de ofiteri de relatii publice si purtatori de cuvant din cadrul structurilor subordonate Ministerului Administratiei si Internelor vor participa, la Brasov, la o actiune de specializare in domeniul relatiilor publice.
Astfel, comunicatorii din cadrul Politiei, Politiei de Frontiera, Jandarmeriei, Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta, Prefecturilor si Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara din intreaga tara se vor reuni in orasul de la poalele Tampei, in patru serii - la fiecare sfarsit de saptamana - atat pentru aprofundarea cunostintelor dobandite in domeniul relatiilor pu-
blice, cat si pentru a se cunoaste si invata, cum sa coo-
pereze operativ si eficient. Prin aceasta serie de convocari, conducerea Directiei Informare si Relatii Publice urmareste atat perfectionarea pregatirii in domeniul relatiilor cu mass media, cat si importanta asigurarii transparentei institutionale a fiecarei structuri MAI si a ministerului in ansamblu. Activitatea este organizata de catre Directia Informare si Relatii Publice, cu sprijinul Corpului National al Politistilor si Universitatii Transilvania din Brasov.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.