Vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca il va actiona in instanta, pentru jigniri si injurii, pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, si ca va solicita Birourilor permanente ale celor doua Camere
Vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca il va actiona in instanta, pentru jigniri si injurii, pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, si ca va solicita Birourilor permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului sa ia atitudine fata de comportamentul public al acestuia. "Aceste doua birouri reunite au responsabilitatea gesturilor acestui parlamentar", a spus Lavinia Sandru.
Deputatul PIN a acuzat faptul ca imediat dupa ce a prezentat un document despre care a spus ca reprezinta dovada colaborarii liderului PRM cu fosta Securitate, impotriva ei s-a declansat o adevarata actiune de amenintari si intimidari, in ziarul "Tricolorul", in emisiunile de televiziune la care a participat liderul PRM, dar si in mod direct, prin mesaje de amenintare primite pe telefonul mobil. Sandru a precizat insa ca toate acestea nu o vor determina sa renunte la "batalia politica" cu presedintele PRM. In acest context, vicepresedintele PIN a lansat un apel catre toti oamenii politici din Romania, "care se considera responsabili", sa se delimiteze de Corneliu Vadim Tudor. "Oamenii politici responsabili din Romania trebuie sa il izoleze si sa nu mai comunice in nici un fel cu el. Nu este o persoana cu care sa se poata sta la masa de discutii, iar a negocia cu el inseamna a te descalifica", a afirmat Lavinia Sandru. Ea a anuntat ca va inainta o adresa catre CNA, pentru ca aceasta institutie sa gaseasca o modalitate prin care sa limiteze sau sa "controleze" interventiile publice ale liderului PRM.
"Interventiile lui C.V. Tudor ar trebui sanctionate. Ar trebui sa se ia masuri impotriva lui si nu a emisiunilor sau a realizatorilor emisiunilor respective", a precizat deputatul PIN. De asemenea, ea a precizat ca, daca amenintarile vor continua, se va adresa politiei pentru a-i fi interceptate convorbirile. Potrivit Laviniei Sandru, intr-o Romanie care se doreste europeana si democratica, "nu este loc pentru un personaj ca liderul PRM".
"Un asemenea om trebuie oprit. Trebuie sa terminam cu personaje ca Vadim Tudor, intr-o Romanie care se doreste europeana si democratica", a afirmat vicepresedintele PIN, adaugand in acest sens ca documentul pe care l-a prezentat duminica trecuta ca fiind dovada legaturii lui Vadim Tudor cu fosta Securitate este unul "real" si se afla la dosarul liderului PRM din arhiva CNSAS. "Documentul exista, este real si se afla la CNSAS. C.V. Tudor a facut politie politica!", a declarat Lavinia Sandru.

PRM Mures raspunde la chemarea Tribunului...
Presedintele PRM Mures, Constantin Amza Margarit, a declarat joi ca 10 autocare cu membri si simpatizanti PRM sunt gata sa se deplaseze la Bucuresti pentru a protesta in fata CNSAS. "Daca presedintele Corneliu Vadim Tudor va solicita sprijinul organizatiilor judetene ale PRM in disputa cu CNSAS, filiala mureseana a partidului va raspunde prompt acestei chemari, fiind gata oricand sa mobilizeze 10 autocare cu simpatizanti care sa se deplaseze la Bucuresti", a declarat Constantin Amza Margarit. Reactia lui Margarit survine dupa ce Vadim Tudor a anuntat la inceputul saptamanii ca, daca va fi chemat la CNSAS pentru a fi audiat, va veni insotit de 10 000 de oameni pentru a protesta fata de campania care s-a pornit impotriva sa. Liderul PRM aprecia atunci ca nu ii va fi greu sa aduca la CNSAS 100 de autocare cu oameni din toata tara, 10 dintre ele fiind din judetul Mures.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.