""Cu ocazia celei de-a 50 aniversari a casatoriei lor, judecatorul Robert Holbrock si nevasta-sa au facut o calatorie in avion pe deasupra orasului Ontario, in California. Si se vad cei doi soti batrani in momentul plecarii lor spre cer! (...) D-
""Cu ocazia celei de-a 50 aniversari a casatoriei lor, judecatorul Robert Holbrock si nevasta-sa au facut o calatorie in avion pe deasupra orasului Ontario, in California.

Si se vad cei doi soti batrani in momentul plecarii lor spre cer! (...) D-ra Mabel Smith din Chicago, recasatorindu-se pentru a treia oara cu un aviator, a tinut sa-si petreaca noaptea nuntii pe bordul unui avion special amenajat in forma de camera de culcare. Intrebata a doua zi asupra impresiunilor intime, ea a raspuns indiscretilor ca niciodata nu simtise asemenea senzatii de voluptate. Cu siguranta trebuie sa se fi dus pana la al saptelea cer."" (Ilustratiunea Romana, 12 august 1931)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.