Adrian Mutu, omul in care majoritatea microbistilor isi pun toate sperantele pentru partida de astazi, era ieri, la finalul antrenamentului oficial, extrem de optimist. "Cred ca avem toate motivele sa ne gandim la o calificare.Toti suntem in forma, s
Adrian Mutu, omul in care majoritatea microbistilor isi pun toate sperantele pentru partida de astazi, era ieri, la finalul antrenamentului oficial, extrem de optimist. "Cred ca avem toate motivele sa ne gandim la o calificare.Toti suntem in forma, suntem concentrati, motivati si cred ca vom face o figura frumoasa. E la fel de greu ca si meciul cu Cehia. Fiind si primul meci, vrem sa incepem neaparat cu dreptul, mai ales daca il vedem din punct de vedere al faptului ca echipa Bulgariei este principala contracandidata, desi nu ne vom da batuti nici in fata Olandei. Nu ne temem de bulgari. Ii respectam. Nu-i normal sa-i subestimam, dar asta nu inseamna ca ne este frica de ei. Este respectul fata de o echipa buna, dar acolo pe teren vrem sa castigam", a spus Mutu. Fotbalistul Fiorentinei a explicat de ce este foarte probabila o victorie a "tricolorilor" in confruntarea de astazi. "Avem o echipa mult mai competitiva si mult mai buna. A sosit timpul ca aceasta echipa sa fie constienta de valoarea ei si sa incerce sa faca lucruri bune", a clamat Mutu. Acesta a vorbit si despre amenda de aproape 50.000 de euro pe care Chelsea a primit-o pentru ca a comandat un control antidoping impotriva sa, in primavara lui 2004: "Cine greseste plateste. Asa s-a intamplat si cu mine". Cosmin Contra considera ca pentru generatia sa este extrem de importanta calificarea la un turneu final. "E mai greu pentru ca este primul meci din aceste calificari, pentru majoritatea nu avem jocuri in picioare. E normal ca bulgarii sa vina la victorie. Cine nu vine la victorie cand joaca un meci de fotbal? In aceasta situatie banii nu conteaza. Conteaza sa ne calificam. Pentru unii este ultima sansa, pentru altii nu, iar eu poate ma dau jos la ultima statie. Suntem motivati in toate meciurile. Noi cu siguranta vom da totul pe teren", a spus Contra. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.