Comisia de disciplina din cadrul Primariei Capitalei, convocata ieri pentru a rediscuta cazul de mita invocat de consilierul municipal Octavian Petrovici, va prezenta abia luni o concluzie finala a acestui caz. La sedinta au participat membrii Comisi
Comisia de disciplina din cadrul Primariei Capitalei, convocata ieri pentru a rediscuta cazul de mita invocat de consilierul municipal Octavian Petrovici, va prezenta abia luni o concluzie finala a acestui caz. La sedinta au participat membrii Comisiei de disciplina, secretarul municipalitatii, Dumitru Stanescu, invinuit de consilierul Octavian Petrovici ca ar fi incercat sa-l mituiasca pentru a vota favorabil un proiect de hotarare al Consiliului General, cu scopul de a-i oferi omului de afaceri Costica Constanda posibilitatea construirii unor imobile de lux in parcul Bordei. De asemenea, au fost prezenti consilierul Octavian Petrovici, precum si trei consilieri, ca martori in acest caz. De la discutii au lipsit primarul general Adriean Videanu si viceprimarul Ludovic Orban, ei nefiind membri ai acestei comisii si fiind audiati la prima sedinta. La prima intalnire, desfasurata luni, Comisia de disciplina din cadrul Primariei Capitalei ceruse partilor implicate in scandalul de mituire probe cu inscrisuri din partea reclamantului Octavian Petrovici si a invinuitului Dumitru Stanescu. Primarul general, Adriean Videanu, declara atunci ca exista probe care vor fi depuse la comisie in vederea unor lamuriri. Totusi, edilul sef preciza ca secretarul general al Primariei Capitalei, Dumitru Stanescu, nu va fi schimbat din functie, pana la concluzia finala a comisiei. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.