carora ofertele lor sa devina cat mai atractive. Este suficient ca oamenii sa afle ca intr-o zona de agrement vor da nas in nas, spre exemplu, cu vulpea si, cu siguranta, ca se vor imbulzi, nemaitinand cont de banii pe care operatorii de turism ii vo
carora ofertele lor sa devina cat mai atractive. Este suficient ca oamenii sa afle ca intr-o zona de agrement vor da nas in nas, spre exemplu, cu vulpea si, cu siguranta, ca se vor imbulzi, nemaitinand cont de banii pe care operatorii de turism ii vor cere.
Sunt insa si gestionari de zone de agrement care inca nu exploateaza aceasta latura comerciala a turismului, vanzand pe bani putini ore de relaxare.
Cu doar 1 RON, barladenii, si nu numai, isi pot petrece o zi de weekend in Gradina Zoologica. Iubitorii de animale vor putea face cunostinta cu preferatul ingrijitorilor. Il cheama Bobo si este un maimutoi veritabil, extrem de simpatic. Pentru ca este foarte afectuos, maimutoiul Bobo a starnit, in scurta vreme, simpatia vizitatorilor Gradinii Zoologice. Copiii sunt cei care revin pentru a-l saluta pe Bobo si pentru a-i aduce mancarurile preferate. Bananele sunt la loc suprem, dar nici de bomboane nu se fereste. "Bobo este favoritul meu de mai multi ani. Am fost, anul trecut, cu un prieten si ne-am amuzat copios. Prietenul meu a vrut sa ii puna lui Bobo o melodie de la telefonul mobil. In timp ce cauta in setari, s-a apropiat de cusca si Bobo i-a furat telefonul. N-a mai ramas nimic din el, ca i l-a desfacut, i-a scos cartela... Ce mai, este o figura!", a spus Catalin, unul din vizitatori.
Asa se face ca Bobo are in permanenta vizitatori, cusca acestuia fiind inconjurata de copiii care-i fac, prietenos, cu mana si de parintii care-i insotesc, in incercarea de a se desprinde de stresul din timpul saptamanii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.