Preturile automobilelor Dacia vandute de companie sunt mai mari, comparativ cu sase luni in urma, cu 170 de euro pentru versiunea Logan Ambiance cu motor de 1,4 litri si cu 430 de euro pentru varianta cea mai scumpa, Ambition cu propulsor diesel, rei
Preturile automobilelor Dacia vandute de companie sunt mai mari, comparativ cu sase luni in urma, cu 170 de euro pentru versiunea Logan Ambiance cu motor de 1,4 litri si cu 430 de euro pentru varianta cea mai scumpa, Ambition cu propulsor diesel, reiese din datele comunicate de producatorul auto pe pagina de Internet. Daca la inceputul lunii martie, Ambiance cu motor pe benzina de 1,4 litri costa 6.230 euro, la ultima raportare de pret, din 29 august, pretul acestei versiuni era de 6.400 euro, in timp ce in varianta Ambition cu motorizare pe motorina a avansat de la 9.570 euro la 10.000 euro. Pretul autoutilitarei usoare Pick-up cu tractiune pe fata, versiunea de intrare in gama, era in luna martie de 6.700 euro (23.434 lei), cu 350 de euro mai putin decat in prezent. Varianta cea mai scumpa, Pick-up Double Cab cu tractiune integrala, putea fi cumparata in luna martie cu 7.700 de euro (26.932 lei). Vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, a declarat ca preturile sunt calculate in fiecare zi de marti, adaugand ca nu au mereu o tendinta ascendenta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.