"Devoratoarea de barbati" Kim Cattrall continua sa faca deliciul presei de scandal. Cartea publicata de starul de origine britanica i-a ajutat pe oamenii din toata lumea sa patrunda in intimitatea vedetei, asa incat toti credeau ca stiu totul despre
"Devoratoarea de barbati" Kim Cattrall continua sa faca deliciul presei de scandal. Cartea publicata de starul de origine britanica i-a ajutat pe oamenii din toata lumea sa patrunda in intimitatea vedetei, asa incat toti credeau ca stiu totul despre Kim. Lucrurile nu stau insa chiar asa. Potrivit unui articol aparut in cotidianul "The Daily Citizen", actrita din ''Totul despre sex'', Kim, s-a casatorit cu Charles Levis Taylor, un barbat care in prezent, candideaza ca independent pentru functia de primar al Bradford-ului. Cand nici nu implinise 18 ani, Taylor, fostul condamnat cu numarul 123768 dintr-o inchisoare de maxima siguranta din Arizona, sustine ca la numai un an de la casatorie, aceasta i-ar fi daruit un fiu, iar apoi a disparut fara urma. Incercarile fostului delincvent de a-si recupera fiul i-au atras acuzatia de tentativa de rapire si apoi condamnarea la cinci ani de inchisoare. Taylor isi argumenteaza afirmatiile cu fotografii din acea perioada in care, alaturi de el, apare o femeie care aduce cu Kim.
Kim Cattrall nu a comentat in niciun fel afirmatiile lui Taylor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.