Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru si liderul PRM Corneliu Vadim Tudor au anuntat ieri, in conferinte de presa separate, ca se dau in judecata unul pe altul. Sandru il va actiona in justitie pe CV Tudor pentru injurii si ii va cere daune morale intr
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru si liderul PRM Corneliu Vadim Tudor au anuntat ieri, in conferinte de presa separate, ca se dau in judecata unul pe altul. Sandru il va actiona in justitie pe CV Tudor pentru injurii si ii va cere daune morale intr-un cuantum care va fi stabilit in functie de valoarea taxei de timbru. Liderul PIN s-a plans ca in ziarul "Tricolorul", in editia de luni, au aparut "tot felul de aberatii si de injuraturi" despre ea si familia sa, in ziua urmatoare i-a fost publicat numarul de telefon mobil de la Parlament, apoi au continuat "invectivele" la adresa sa. Ea a aratat ca a inceput sa primeasca tot felul de mesaje, precum si zeci de telefoane cu amenintari si injuraturi. Deputatul PIN a mai spus ca va da in judecata ziarul "Tricolorul" si va face o plangere la Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului, pentru ca acestea sa puna in discutie ceea ce vorbeste si ce face senatorul PRM. Ulterior, presedintele PRM a declarat ca o va da in judecata pe Sandru pentru "aberatiile debitate" la adresa sa si ca ii va cere acesteia daune morale de 20 miliarde de lei. El a mai afirmat, "sub cuvant de onoare", ca n-a semnat niciodata nici un angajament si nici note informative, adaugand ca ca-si va taia mana dreapta, in direct, la toate posturile de televiziune, daca se va dovedi ca a scris vreo nota la Securitate. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.