Oltchim Ramnicu-Valcea a depus la forul european un nou set de documente, prin care spera sa reduca suspendarea primita de jucatoare pentru dubla semnatura Desi semnase initial pentru un an cu echipa germana Nürnberg, Roxana Gatzel
Oltchim Ramnicu-Valcea a depus la forul european un
nou set de documente,
prin care spera sa reduca suspendarea primita de jucatoare pentru dubla semnatura

Desi semnase initial pentru un an cu echipa germana Nürnberg, Roxana Gatzel a decis pana la urma sa evolueze pentru Oltchim Ramnicu-Valcea, jucatoarea fiind amendata cu 3.500 de euro si suspendata pentru sase luni de EHF.
SPERANTE. Toata tevatura a inceput dupa ce Gheorghe Tadici a aflat ca jucatoarea, pe care a avut-o eleva la Zalau si la echipa nationala, nu il va urma la echipa din Valcea. Un contract superior si promisiunea de a evolua intr-o superechipa au fost argumentele care au readus-o pe Gatzel, dupa cinci ani, la echipa care o lansase in handbalul mare. ""Suspendarea jucatoarei noastre nu reprezinta mare lucru pentru club. August si septembrie sunt luni moarte. Eventual doar echipa nationala pierde mai mult, pentru ca este suspendata din orice competitie. Ea va reveni pe teren in decembrie. Pe Nürnberg ne vom supara foarte tare pe terenul de joc. Sper sa-i intalnim in Cupa Cupelor si sa-i facem arsice"", a spus presedintele sectiei de handbal de la Oltchim, Andrei Luca. Apelul inaintat la EHF va fi sustinut de avocatul Nicu Cladoveanu. ""Eu am speranta ca ii vom ridica suspendarea. Comisia de judecata are in fata un dosar beton. Am aratat clar ca Roxana a semnat un contract prin fax. O astfel de hartie se semneaza cand ambele parti sunt la aceeasi masa. Ea nici nu a stiut limba germana, a semnat fara sa stie exact ce contine acea hartie"", sustine Cladoveanu. Data la care comisia EHF va decide daca Gatzel va ramane sau nu suspendata va fi aflata pana la 10 septembrie.
TURNEU. Dupa ce a castigat in Ucraina unul dintre cele mai puternice turnee de pregatire organizate in Europa, Oltchimul lui Tadici va participa, in perioada 3-5 septembrie, la turneul dotat cu Trofeul ""Constantin Stanculescu"". La Ramnicu-Valcea vor fi prezente Oltchim A, Oltchim B, HC Zalau, Tomis Constanta, Buducnost Monet (Muntenegru) si Naisa Nis (Serbia). La finele jocurilor programate in polivalenta valceana, Gheorghe Tadici va renunta la patru jucatoare din actualul lot. Cele vizate par a fi Simona Bistriceanu, Aurelia Cirstoaica, Georgeta Nanita Grigore si Anisoara Durac Marcu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.