Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort

Hollywood Multiplex
Actiune, Aventuri, Comedie, 2006
Regia: Gore Verbinski
In rolurile principale: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley
Durata 150 minute

Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort

Hollywood Multiplex
Actiune, Aventuri, Comedie, 2006
Regia: Gore Verbinski
In rolurile principale: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley
Durata 150 minute
Premiera in Romania 25.08.2006
Produs de Jerry Bruckheimer Films, Walt Disney Pictures
Distribuit in Romania de Prooptiki Romania
Desi blestemul Perlei Negre s-a spulberat, alte pericole si mai cumplite ii pandesc amenintator pe capitan si echipajul sau de ticalosi.
Capitanul Jack Sparrow se trezeste din nou prins intr-o intriga supranaturala. El afla ca are o datorie de sange in contul legendarului Davey Jones, stapanul adancurilor oceanului si Capitanul corabiei-fantoma The Flying Dutchman (Olandezul Zburator). Jack are o limita de timp in care trebuie sa se achite de aceasta asa-zisa "datorie", altfel, va fi blestemat sa traiasca o eternitate in viata de apoi in chip de servitor, slujindu-l pe Jones. Pe de alta parte, necrutatorul vanator de pirati, Lordul Cutler Beckett (Tom Hollander), de la Compania Comerciala a Indiilor de Est, se decide sa recupereze faimosul "Cufar al mortului". Legenda spune ca acela care are "Cufarul mortului" castiga controlul asupra lui Davy Jones, iar Beckett vrea sa foloseasca aceasta cumplita putere pentru a-i distruge o data pentru totdeauna pe toti Piratii din Caraibe.

Margo

CinemaPRO si Hollywood Multiplex
Drama, 2005
Regia: Ioan Carmazan
In rolurile principale: Cristina Cioran, Marius Florea Vizante
Durata 97 minute
Premiera in Romania 01.09.2006
Produs de MediaPro Pictures
Distribuit in Romania de MediaPro Film Distribution
Margo a deschis ieri seria premierelor romanesti, de vineri. Produs de MediaPro Pictures, in Studiourile MediaPro din Buftea si regizat de Ioan Carmazan, cel care semneaza si scenariul filmului alaturi de George Dogaru, "Margo" spune povestea emotionanta a unei tinere, careia destinul i-a rezervat un drum pavat cu suferinta si remuscari. Margo (Cristina Cioran), tanara studenta si dama de companie, isi face singura cadou o camera video pe care incepe sa tina un jurnal: ea insasi in oglinda, petreceri cu prietenele in caminul studentesc, intamplari de pe strada, intalniri cu clientii, totul se amesteca pe aceeasi caseta. In paralel cu filmarea acestui jurnal, Margo il cunoaste pe Andrei (Marius Florea Vizante), fotograf, care realizeaza coperta unei noi reviste pentru femei si care se indragosteste instantaneu de ea. Margo ii propune un joc: ii da numarul de telefon, dar el va trebui sa o ceara de sotie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.