""Numai femeile frumoase cu obrazul simpatic si fraged pot avea sansa in casatorie. Prin intrebuintarea cremei semenica a drului Biro, pielea devine proaspata, neteda, elastica si fina. Sapunul, pudra si apa de obraz sporesc efectul. (...) Un cor

""Numai femeile frumoase cu obrazul simpatic si fraged pot avea sansa in casatorie. Prin intrebuintarea cremei semenica a drului Biro, pielea devine proaspata, neteda, elastica si fina. Sapunul, pudra si apa de obraz sporesc efectul.

(...) Un corp curat, sanatos si bine ingrijit este cea mai buna scrisoare de recomandare pentru casatorie. Il obtineti daca la toate baile intrebuintati sare de brad pentru bai. Cantitatea necesara la o singura baie costa 13 lei. Pentru parul dumneavoastra alb, cel mai nimerit regenerator de par este cel al drului Biro. Reda culoarea naturala a parului. Nu vopseste, nu murdareste. Pretul unei sticle este de 60 de lei. Cea mai mare atractie a unei casatorii fericite este un corp frumos, svelt, mladios si dragalas. Il puteti obtine usor intrebuintand pilule Iodillon. In cantitate mica impiedica ingrasarea, iar in cantitate mai mare produce slabirea.""

(Ilustratiunea Romana
din 12 august 1931)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.