Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ii va sanctiona pe directorul Companiei de Drumuri, Liviu Dimboiu, si pe directorul Directiei Regionale de Drumuri, Serban Ghinea, pentru ca au anuntat un termen gresit de finalizare a lucrarilor de reabilita
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ii va sanctiona pe directorul Companiei de Drumuri, Liviu Dimboiu, si pe directorul Directiei Regionale de Drumuri, Serban Ghinea, pentru ca au anuntat un termen gresit de finalizare a lucrarilor de reabilitare a autostrazii Bucuresti - Pitesti, anunta Mediafax. Finalizarea lucrarilor de reabilitare a autostrazii Bucuresti - Pitesti, pe sensul dinspre Pitesti spre Capitala, ar fi trebuit sa se realizeze la data de 15 septembrie. Cu toate acestea, reprezentantii CNADNR au convenit impreuna cu Berceanu ca acest termen sa fie modificat. Noua data a fost stabilita pentru 1 septembrie. Ca urmare, conducerea Companiei de Drumuri a anuntat, joi, ca circulatia pe sensul dinspre Pitesti spre Bucuresti va putea fi reluata de la aceasta data. Pentru ca Ministerul Transporturilor a considerat ca anuntul a fost facut in pripa, pentru ca "nu a fost verificata situatia din teren", apreciaza ca lucrarile la autostrada Bucuresti - Pitesti, pe sensul dinspre Pitesti spre Capitala, se vor finaliza pe data de 5 septembrie, "din cauza ploilor din ultimele trei zile". Compania de Drumuri a anuntat, joi, ca traficul pe autostrada Bucuresti - Pitesti va fi inchis alternativ pe cate un sens, in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, in vederea executarii lucrarilor de reparatii la partea carosabila.
In perioada 1 septembrie - 30 noiembrie se inchide circulatia pe trei sectoare ale DN1. Traficul se va desfasura in ambele sensuri pe calea deschisa circulatiei, iar pentru asigurarea desfasurarii traficului rutier in conditii de siguranta, CNADN din Romania recomanda varianta DN 7, Bucuresti - Pitesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.