om. Doar un angajat mai iesea, din cand in cand, din birou, pentru a duce o hartie la semnat. O atmosfera apasatoare in toate birourile Palatului Administrativ, si nimeni nu indraznea sa intrebe despre ce s-a intamplat, cu o zi in urma, in institutie
om. Doar un angajat mai iesea, din cand in cand, din birou, pentru a duce o hartie la semnat. O atmosfera apasatoare in toate birourile Palatului Administrativ, si nimeni nu indraznea sa intrebe despre ce s-a intamplat, cu o zi in urma, in institutie. Asa o deruta nu a mai fost in Palatul Administrativ al Iasiului de la Revolutie, cand a fugit fostul prim-secretar Maria Ghitulica.
Inca de dimineata, functionarii au venit la lucru, nestiind insa ce sa faca. Cei doi subprefecti, Florin Ungureanu si Tudor Leonte, au convocat de dimineata o sedinta cu toti angajatii, pentru a le solicita sa isi continue activitatea. Pe de alta parte, cei doi au decis sigilarea cabinetului prefectului, pentru ca nimeni sa nu aiba acces la biroul acestuia. Subprefectul Ungureanu a povestit cum a fost retinut Radu Prisacaru de catre procurorii anticoruptie. "Pe la pranz au venit patru procurori de la DNA, s-au legitimat la intrare, dar nu au vrut sa fie condusi de gardian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.