Delegatia Permanenta a PNL reunita ieri la Cazinoul din Constanta a decis, dupa aproape patru ore de discutii, excluderea din partid a celor doi parlamentari, Mona Musca si Ioan Ghise. Dupa exprimarea votului secret, s-a decis excluderea Monei Mu
Delegatia Permanenta a PNL reunita ieri la Cazinoul din Constanta a decis, dupa aproape patru ore de discutii, excluderea din partid a celor doi parlamentari, Mona Musca si Ioan Ghise.

Dupa exprimarea votului secret, s-a decis excluderea Monei Musca cu 62 de voturi pentru, cinci impotriva si o abtinere, iar in cazul lui Ghise s-au exprimat 56 de voturi pentru indepartarea din partid, 11 impotriva si o abtinere. Pe ordinea de zi a Delegatiei Permanente a fost propusa si o tema suplimentara cu referire la situatia celor care au spijinit campania electorala a PSD, in speta cazul Dinu Patriciu. Inainte de a parasi Cazinoul, Mona Musca si-a cerut iertare pentru semnarea angajamentului cu Securitatea. Ea a mai spus ca nu a fost de acord cu faptul ca decizia PNL a fost luata inainte ca CNSAS sa se exprime in cazul sau. (Sava Emilia)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.