De ieri, a inceput sa ruleze pe marile ecrane o noua productie romaneasca, „Margo“, in regia lui Ioan Carmazan, realizata pe baza unei scenariu scris de regizor in colaborare cu tanarul George Dogaru. Filmul prezinta viata unei prostitua

De ieri, a inceput sa ruleze pe marile ecrane o noua productie romaneasca, „Margo“, in regia lui Ioan Carmazan, realizata pe baza unei scenariu scris de regizor in colaborare cu tanarul George Dogaru. Filmul prezinta viata unei prostituate de lux, pe nume Margo, personaj interpretat de Cristina Cioran, care si-a facut debutul pe marile ecrane odata cu acest rol.

Cu toate ca se anunta a fi un succes si a beneficiat de un promo intens pe toate canalele media, filmul s-a dovedit a fi destul de slab, la fel si prestatia actritei principale. Din pacate, acest lucru a fost observat si de cronicarii de film prezenti la vizionare, iar cel mai vehement a fost Valerian Stan. Noroc cu numele mari din distributie, precum Vladimir Gaitan, Constantin Cojocaru, Maia Morgenstern sau Anca Sigartau, care mai reusesc sa salveze banii dati pe bilet.

Carmazan a lucrat la acest film in familie, cu cei trei fii ai sai: Andrei, Zoran si Deian. Andrei chiar are un rol, interpretand personajul primului iubit al lui Margo. Zoran a fost cameraman, iar Deian, asistent de productie.

'Nu m-a interesat viata prostituatelor» ;
Desi povestea se invarte prin lumea proxenetilor, regizorul a declarat dezarmant ca nu s-a documentat nici o secunda din viata reala pentru simplul fapt ca „nu m-a interesat“. Iata ca momentul lui de sinceritate este amendat in film, dialogurile fiind fara substanta si depasite - daca vreti - de lumea reala a prostituatelor. Carmazan ar fi lasat, probabil, pe umerii celor trei fii aceasta grea povara, aceea de documentare. Tema generoasa despre viata unei fete ajunse prostituata prin „bunavointa“ tatalui vitreg (Vladimir Gaitan), care e nebun doar dupa bani, a fost ratata cu usurinta din cauza unei proaste sustineri a scenariului.
Limbajul vulgar si ieftin, comportamentul inutil de mahala al personajelor sunt fortate. Criticii de film au punctat aceste lucruri si i-au reprosat lui Carmazan ca nu a facut ceea ce trebuia cu cei 800 de mii de dolari de care a dispus pentru realizarea filmului.

Cristina Cioran, o actrita debutanta cu fite
Filmul a beneficiat de o promovare intensa inainte de premiera, producatorul Andrei Boncea spunand chiar ca aceasta va fi continuata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.