George Copos, patronul Rapidului, a revenit ieri asupra temei retragerii din fotbal, pe care a lansat-o in urma cu cateva zile, anuntand ca isi mai ofera ragaz de un sezon. "Totul depinde de ce face echipa in acest an. Daca face performanta, atunci o
George Copos, patronul Rapidului, a revenit ieri asupra temei retragerii din fotbal, pe care a lansat-o in urma cu cateva zile, anuntand ca isi mai ofera ragaz de un sezon. "Totul depinde de ce face echipa in acest an. Daca face performanta, atunci o sa fiu in continuare alaturi de ea. Daca nu performeaza, ma retrag si ma ocup de biserici", a spus Copos. Oficialul rapidist afirmase marti seara ca se gandeste foarte serios sa se retraga din fotbal: "Este o decizie la care ma gandesc in ultimele zile, pur si simplu m-am saturat. Sunt dispus sa cedez actiunile fie actualilor actionari, fie altor persoane interesate sa investeasca la acest club". Motivul pentru care George Copos intentiona sa se retraga din fotbal era legat de faptul ca toata lumea il judeca indiferent de deciziile pe care le ia la club. "Daca am pus presiune pe echipa, cum am facut-o sezonul trecut, nu a fost bine, daca nu ma implic, cum s-a intamplat in ultima perioada, iarasi nu este bine. Eu sunt judecat, sunt considerat un nenorocit si scuipat de toata lumea, indiferent ce fac", spunea marti principalul actionar al FC Rapid. Anuntul de ieri nu face insa decat sa puna din nou presiune pe umerii echipei, una care a inceput sezonul extrem de ezitant, avand sase puncte dupa cinci etape. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.