Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat eronat data de finalizare a lucrarilor de reparatii a autostrazii Bucuresti-Pitesti, pe sensul dinspre Pitesti spre Capitala, traficul urmand sa fie reluat la 5 sep
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat eronat data de finalizare a lucrarilor de reparatii a autostrazii Bucuresti-Pitesti, pe sensul dinspre Pitesti spre Capitala, traficul urmand sa fie reluat la 5 septembrie, si nu vineri (n.r. ieri), 1 septembrie, asa cum au declarat reprezentantii CNADNR, informeaza Mediafax..
„Directorul general al companiei, Liviu Damboiu, si directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti, Serban Ghinea, vor fi sanctionati“, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Potrivit unor reprezentanti ai ministerului, sanctiunile vor fi stabilite saptamana viitoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.