Clientii Raiffeisen Bank beneficiaza, incepand de ieri, de o perioada de gratie de 56 de zile, cu 0% dobanda la toate cardurile de credit emise de banca. Comisionul pentru tranzactii la comercianti este 0%, indiferent daca acestea sunt realizate in R
Clientii Raiffeisen Bank beneficiaza, incepand de ieri, de o perioada de gratie de 56 de zile, cu 0% dobanda la toate cardurile de credit emise de banca. Comisionul pentru tranzactii la comercianti este 0%, indiferent daca acestea sunt realizate in Romania sau strainatate, precizeaza un comunicat al institutiei de credit. Cardurile de credit au o dubla functionalitate: credit-debit. In cazul in care clientul ramburseaza mai mult decat suma utilizata din linia de credit, acesta poate utiliza fara restrictii suma suplimentara rambursata. Raiffeisen Bank a depasit cifra de 1,4 milioane carduri active, din care 140.000 sunt carduri de credit. In acest an, banca a inregistrat peste 21 milioane tranzactii cu acest instrument, iar valoarea acestora depaseste 1,5 miliarde euro. Raiffeisen Bank detine peste 800 de ATM-uri si peste 6.000 terminale POS-uri la comercianti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.