Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti organizeaza o noua editie a Bursei locurilor de munca adresata cu prioritate absolventilor, in data de 22 septembrie 2006. Actiunea va avea loc in incinta salii de sport a Colegiulu
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti organizeaza o noua editie a Bursei locurilor de munca adresata cu prioritate absolventilor, in data de 22 septembrie 2006. Actiunea va avea loc in incinta salii de sport a Colegiului Tehnic Petru Maior, din Bd. Timisoara, nr. 6, sector 6.
AMOFM primeste oferte de locuri de munca ale agentilor economici, pentru aceasta actiune, la sediul sau, precum si la sediile agentiilor de sector, pana la data de 20 septembrie.
Aceasta bursa este cea de-a treia din acest an. AMOFM Bucuresti a mai organizat pe 7 aprilie o bursa generala a locurilor de munca si pe 2 iunie bursa locurilor de munca pentru rromi. Urmeaza ca pe data de 20 octombrie sa se desfasoare bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului, cea de-a patra din acest an.
AMOFM Bucuresti a organizat, in ultimii cinci ani, 27 de editii ale burselor de munca, la care au fost oferite peste 90.000 locuri de munca si au participat peste 65.000 persoane.
In 2005, la bursele organizate de AMOFM au oferit locuri de munca peste 1.000 de firme.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.