Dupa o pauza pe perioada verii, la inceput de septembrie casele de licitatii isi redeschid portile. Casa ALIS deschide seria evenimentelor cu obiecte de valoare pentru toti iubitorii de frumos - picturi, sculpturi, argintarie, icoane, piese de
Dupa o pauza pe perioada verii, la inceput de septembrie casele de licitatii isi redeschid portile.


Casa ALIS deschide seria evenimentelor cu obiecte de valoare pentru toti iubitorii de frumos - picturi, sculpturi, argintarie, icoane, piese de mobilier si bijuterii. Unul dintre cele mai valoroase tablouri pe care colectionarii le pot achizitiona la licitatia de astazi este ""Peisaj rural"", un pastel semnat Stefan Luchian, care provine din colectia profesorului Gheorghe Popescu, din Craiova. Pretul de pornire in licitatie este de 12.000 de lei noi. O lucrare foarte frumoasa este si ""Carciumarese rosii si albe"", cea semnata de Maria Banica, ulei pe carton, pentru care doritorii trebuie sa liciteze sume incepand de la 1.500 de lei. Cei care isi doresc o icoana in colectie pot alege dintre cele cateva piese pictate in ulei, pe lemn: ""Sf. Nicolae"" (Al. Antonescu, 1874), ""Sf. Imparati Constantin si Elena"" (1859) sau ""Sf. Mihail si Gaavril"" (sfarsitul secolului XIX).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.