De ce mai in toate familiile banii sunt tinuti de femeie? De ce cand trebuie luata o decizie importanta, tot femeile sunt cele care, sfatuindu-se cu barbatul, iau decizia finala? De ce in casa canta cocosul, dar melodia care se aude e tot
De ce mai in toate familiile banii sunt tinuti de femeie? De ce cand trebuie luata o decizie importanta, tot femeile sunt cele care, sfatuindu-se cu barbatul, iau decizia finala?

De ce in casa canta cocosul, dar melodia care se aude e tot a femeii? De ce atunci cand familia trece printr-o criza, de orice gen ar fi aceasta, tot femeia este cea care gaseste solutia si o rezolva? De ce majoritatea copiilor sunt mai atasati de mama decat de tata? Cum se face ca cele mai importante treburi gospodaresti sunt facute de femeie? De ce femeia isi aminteste mereu cand sunt toate aniversarile, si barbatul nu?
Daca stam si reflectam, barbatul si femeia sunt doua specii total diferite de pe planete diferite. Fara indoiala, contrariile se atrag, insa ce nu inteleg e cand s-a realizat trecerea la matriarhat, si noi, barbatii, nu am aflat? (Alex Anghel)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.