Daca la ultima actiune a reprezentativei Romaniei (amicalul de la Constanta cu Cipru) nu a avut nici un jucator convocat la lotul national, Dinamo are acum un international "la zi": mijlocasul Paolo Baptista Nsimba Ze Kalanga, chemat de selectionerul
Daca la ultima actiune a reprezentativei Romaniei (amicalul de la Constanta cu Cipru) nu a avut nici un jucator convocat la lotul national, Dinamo are acum un international "la zi": mijlocasul Paolo Baptista Nsimba Ze Kalanga, chemat de selectionerul Angolei, Luis Oliveira Goncalves, in vederea meciului cu Swaziland, programat la sfarsitul saptamanii viitoare, in preliminariile Cupei Africii pe Natiuni. Alaturi de Ze Kalanga, in lotul de 24 de jucatori al Angolei a fost inclus si fundasul Yamba Asha, care si-a incheiat recent suspendarea de sapte luni pentru dopaj, primita anul trecut, dupa o partida din preliminariile Cupei Mondiale, competitie la care Angola a participat, in premiera, in vara acestui an. Nu au mai fost convocati, in schimb, unii dintre jucatorii care au evoluat la turneul final din Germania: portarul Joao Ricardo, fundasul Rui Marques si capitanul Fabrice Akwa. Meciul dintre Swaziland si Angola va avea loc pe 3 septembrie, la Slomhlolo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.