Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudoar s-a intalnit cu liderul PC Dan Voiculescu. Prin purtatorul de cuvant al PC  Bogdan Ciuca, Voiculescu a recunoscut intrevederea pe care a avut-o, la sfarsitul saptamanii trecute, cu liderul PRM, informeaza
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudoar s-a intalnit cu liderul PC Dan Voiculescu. Prin purtatorul de cuvant al PC Bogdan Ciuca, Voiculescu a recunoscut intrevederea pe care a avut-o, la sfarsitul saptamanii trecute, cu liderul PRM, informeaza Mediafax. Potrivit lui Ciuca, liderul PC nu a vrut sa precizeze despre ce anume au discutat. In plus, purtatorul de cuvant al conservatorilor a spus ca rezultatul intrevederii este zero: nu a fost adoptata nici o decizie. Aceasta intrevedere pare sa fie singura dintr-o serie de intalniri bilaterale anuntate atat de presedintele PC, cat si de liderul PRM.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.