Liderii PNL si PD se vor intalni, luni, cel mai probabil la restaurantul „Casa Doina”, intr-o sedinta informala a Aliantei, la care vor participa aproximativ 30 de liberali si democrati, au declarat, ieri, surse din PD.  Din partea
Liderii PNL si PD se vor intalni, luni, cel mai probabil la restaurantul „Casa Doina”, intr-o sedinta informala a Aliantei, la care vor participa aproximativ 30 de liberali si democrati, au declarat, ieri, surse din PD. Din partea PD vor participa majoritatea membrilor Biroului Permanent National, iar din partea PNL - cei mai multi dintre membrii Biroului Permanent Central, au aratat sursele citate. „Vom fi 10 - 15 reprezentanti ai PD si tot cam atatia de la PNL. Bineinteles, sedinta clasica a CNC-ului Aliantei, de la Palatul Victoria, nu va mai avea sens sa fie tinuta maine”, au mai spus sursele democrate. Aceasta sedinta informala se doreste a fi prima intalnire destinata refacerii relatiilor dintre PNL si PD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.