In urma cu doi ani, Spin a debutat pe scena Cerbului de Aur, melodiile ""Nimeni pe drum"" si ""Again"" s-au bucurat de un succes incontestabil, iar trupa s-a remarcat prin profesionalism si orginalitate. ""Am muncit foarte mult la acest materia

In urma cu doi ani, Spin a debutat pe scena Cerbului de Aur, melodiile ""Nimeni pe drum"" si ""Again"" s-au bucurat de un succes
incontestabil, iar trupa
s-a remarcat prin profesionalism si orginalitate.

""Am muncit foarte mult la acest material... Mai avem de finisat doua piese si credem ca in maximum o saptamana vor fi si acestea gata. La noi un album se naste asemenea unui copil, poate dura noua luni si mai mult... ne dorim ca si acesta sa fie la fel de bine primit ca si primul"", a spus Roxana, solista grupului, despre cel de-al doilea disc Spin ce urmeaza sa apara in curand la MediaPro Music. Printre noile titluri: ""Sunt fericita"", ""Mai vreau"", ""Poate mai stai"", precum si ""Ploaia"", din repertoriul Capuccino, melodie scrisa de Catalin Tuta Popescu, cel care a compus majoritatea pieselor de pe primul album si este autorul celui de-al doilea.
COMPONENTA. Grupul Spin inseamna: Catalin Tuta Popescu - clape, voci aditionale, aranjamente orchestrale, aranjamente vocale, compozitor, textier; Bogdan Giurea - chitara acustica si lead, voci aditionale, aranjamente orchestrale; George Sarluceanu - chitara bas, voci aditionale, aranjamente orchestrale, textier; Cristi Matesan - tobe, voci aditionale; Roxana Andronescu - voce, aranjamente vocale, textiera. Inconjurata de muzicieni de certa valoare, Roxana este vedeta grupului, chiar daca aceasta ""stampila"" ii displace. Frumoasa bruneta si-a inceput cariera artistica la 6 ani, ca dansatoare si gimnasta la Palatul National al Copiilor. In 1991 a inceput sa studieze muzica la Scoala Populara de Arte din Bucuresti, iar patru ani mai tarziu canta deja pe scena, cu prima ei trupa, MB&C. Dupa care a urmat Capuccino, de unde a plecat pentru a studia actoria.

EXPERIENTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.