Se intampla si la case mai mari ca artistii deja consacrati sa abordeze si alte genuri muzicale de dragul publicului, iar decizia lui Elton John de a se implica in hip-hop demonstreaza din plin ca preferintele publicului dicteaza. Artistul vrea sa in
Se intampla si la case mai mari ca artistii deja consacrati sa abordeze si alte genuri muzicale de dragul publicului, iar decizia lui Elton John de a se implica in hip-hop demonstreaza din plin ca preferintele publicului dicteaza. Artistul vrea sa inregistreze un album hip-hop alaturi de crema genului. Noua orientare muzicala a legendarului Elton John nu poate fi una de trecut cu vederea. Pentru ca proiectele sale muzicale au fost intotdeauna de top, debutul in hip-hop nu poate fi altfel. Pentru noul album, Elton spera sa colaboreze cu vedete ale genului precum Dr Dre, Snoop Dogg si Kanye West, transmite BBC News Online.
"Vreau sa imi transpun muzica pe ritmuri hip-hop. S-ar putea sa fie un dezastru, s-ar putea sa fie fantastic, insa nu voi sti pana nu incerc", a declarat cantaretul, al carui nou album - "The Captain and the Kid" - va iesi pe piata luna viitoare.
"Vreau sa colaborez cu Pharrell, Timbaland, Snoop, Kanye, Eminem si voi lasa lucrurile sa evolueze de la sine", a declarat Elton John, pentru Rolling Stone Magazine. Cantaretul a dezvaluit insa, ca desi nu a vorbit inca cu Dr Dre despre acest proiect, si-ar dori ca celebrul rapper sa-si puna amprenta asupra catorva melodii pentru ca produce un sound aparte.
De-a lungul carierei sale, Elton John a lansat mai multe melodii de succes, cum ar fi "Rocket Man" si balada "Candle in the Wind" si a compus muzica pentru mai multe filme si musicaluri.
Singura lui experienta in domeniul hip-hop a fost pana acum un duet cu Eminem, la premiile Grammy din 2001.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.