Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia Sandru, sustine ca liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a facut politie politica.
In cadrul unei conferinte de presa sustinute ieri, Sandru a prezentat un raport semnat de fostul se
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia Sandru, sustine ca liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a facut politie politica.
In cadrul unei conferinte de presa sustinute ieri, Sandru a prezentat un raport semnat de fostul sef al Directiei I Aron Bodea, din 4 martie 1981, care "dovedeste" ca presedintele PRM ar fi facut politie politica.
Sandru a precizat ca documentul se gaseste intr-un dosar aflat la CNSAS si ca a verificat informatia "din trei surse".
Prin urmare, liderul PIN a solicitat CNSAS sa cerceteze respectivul dosar pentru a decide, oficial, daca Vadim Tudor a facut sau nu politie politica.
De asemenea, deputatul a afirmat ca asteapta ca Parchetul sa inceapa investigarea posibilelor aspecte penale ale declaratiilor pe proprie raspundere in privinta colaborarii cu fosta Securitate pe care le-a dat parlamentarul Vadim Tudor.

Bolcas: Presedintele PRM a refuzat orice colaborare
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a refuzat orice legatura cu fosta securitate, a declarat ieri vicepresedintele executiv al partidului, Lucian Augustin Bolcas.
Vicepresedintele PRM a spus ca actul prezentat de vicepresedintele PIN Lavinia Sandru prin care aceasta il acuza pe liderul PRM ca a facut politie politica "este o simpla nota de relatii care a fost deja dezbatuta public in cadrul unei emisiuni de televiziune".
El a afirmat ca presedintele PRM "va face ce face orice presedinte si o va actiona in judecata pe Lavinia Sandru".
Potrivit vicepresedintelui executiv PRM, CNSAS s-a pronuntat deja pe baza actelor existente inclusiv a acestei note de relatii printr-un vot dat asupra faptului ca liderul PRM nu a colaborat cu securitatea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.