Compania low cost Ryan Air a anuntat ca va da in judecata guvernul britanic pentru pagube in valoare de 3 miliarde de lire sterline, informeaza BBC. Presedintele companiei, Michael O'Leary, a explicat ca procedurile de securitate suplimentare introdu
Compania low cost Ryan Air a anuntat ca va da in judecata guvernul britanic pentru pagube in valoare de 3 miliarde de lire sterline, informeaza BBC. Presedintele companiei, Michael O'Leary, a explicat ca procedurile de securitate suplimentare introduse de guvernul britanic dupa dejucarea atacurilor teroriste sunt de vina pentru majoritatea pierderilor suferite de compania sa in acest timp. Compania a dat guvernului un ultimatum, declarand ca va renunta la daune daca masurile de securitate sunt eliminate intr-o saptamana. Exista insa preamici sanse ca acest lucru sa se intample: guvernul britanic a respins deja acuzatiile formulate de O'Leary.
Seful de la Ryan Air a promis ca, in cazul in care va castiga procesul impotriva guvernului britanic, va dona intreaga suma spre beneficiul unor actiuni caritabile.
O'Leary este unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri din Marea Britanie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.