Daewoo Automobile Romania va produce automobile si componente si dupa ce statul roman va prelua pachetul majoritar de actiuni al fabricii din Craiova. Saptamana trecuta, Daewoo Romania a semnat un contract ferm cu o firma din Ucraina, pentru fabricar
Daewoo Automobile Romania va produce automobile si componente si dupa ce statul roman va prelua pachetul majoritar de actiuni al fabricii din Craiova. Saptamana trecuta, Daewoo Romania a semnat un contract ferm cu o firma din Ucraina, pentru fabricarea a 20.000 de motoare si cutii de viteza. In plus, Daewoo Automobile Romania are un plan de productie de peste 25.000 de automobile in 2006, in crestere cu 12 la suta fata de anul trecut, de 122.000 de motoare (spor de 182 la suta comparativ cu 2005) si 172.000 de cutii de viteze (mai mult cu 41 la suta fata de anul precedent.
Volvo ofera pe piata noastra a doua generatie a lui C70. Noul model are cam aceleasi dimensiuni ca si predecesorul sau si poate fi considerat o masina spatioasa cu patru locuri. Designul a fost realizat in cooperare cu Pininfarina, iar sectiunea frontala ii ofera lui C70 un profil puternic si aerodinamic. Gratie plafonului retractabil din trei elemente, clientii acestui model se vor putea bucura de o viata fara compromisuri, o simpla apasare de buton transformand cabrioletul intr-un coupe la fel de elegant. In plus, noul C70 a fost conceput pentru a oferi noi standarde de prevenire si siguranta in segmentul decapotabilelor. Noul Volvo C70 este propulsat de un motor turboalimentat T5, cu 5 cilindri in line, care genereaza 220 CP si ofera un cuplu maxim de 320 Nm.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.