Olympique Lyon, adversara Stelei in grupa E a Ligii Campionilor, a invins in deplasare cu scorul de 4-1 (0-1) formatia Nice, intr-o partida din cadrul etapei a 4-a a campionatului Frantei, disputata sambata seara. Gazdele au deschis scorul in prima r
Olympique Lyon, adversara Stelei in grupa E a Ligii Campionilor, a invins in deplasare cu scorul de 4-1 (0-1) formatia Nice, intr-o partida din cadrul etapei a 4-a a campionatului Frantei, disputata sambata seara. Gazdele au deschis scorul in prima repriza prin Vahirua (27), dar elevii antrenorului Gerard Houllier s-au dezlantuit dupa pauza, cand au marcat de patru ori prin Malouda (49), Benzama (69 si 90+1) si Tiago (79). Cu trei victorii si un rezultat de egalitate inregistrate de la inceputul acestui sezon, Olympique Lyon, castigatoarea ultimelor cinci editii ale campionatului francez, ocupa primul loc in clasament, cu 10 puncte, urmata la un singur punct de OSC Lille, care s-a impus cu 3-0 pe teren propriu in fata formatiei Bordeaux.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.