Dupa presedintele Dinu Gheorghe, aflat pe picior de plecare, si antrenorul rapidist se gandeste sa renunte. Mai mult, Constantin Zotta l-a contrazis pe George Copos, spunand ca arbitrajul lui Corpodean la Arad a fost bun La finalul partidei pierdu
Dupa presedintele Dinu Gheorghe, aflat pe picior de plecare, si antrenorul rapidist se gandeste sa renunte. Mai mult, Constantin Zotta l-a contrazis pe George Copos, spunand ca arbitrajul lui Corpodean la Arad a fost bun

La finalul partidei pierdute cu UTA, scor 0-1, patronul George Copos a cerut excluderea intregii Comisii Centrale a Arbitrilor.
ACUZE. ""Sunt numai incompetenti. Cer public demisia intregii conduceri a arbitrajului romanesc. Ce am vazut la Arad este de neimaginat"", a tunat Copos, care a aruncat si o sageata catre rivalii din Ghencea, dupa ce observatorul Ioan Igna a cerut protectie pentru stelisti la meciul cu FC Vaslui: ""De Rapid vad ca unii isi bat joc in ultimul hal, in timp ce altii cer protectie pentru o echipa din cupele europene"". La randul sau, Dinu Gheorghe, inca presedinte al clubului, a declarat: ""A fost o golaneala ce a facut Corpodean"". Surprinzator insa, cei doi au fost contrazisi tocmai de un subaltern, secretarul general Constantin Zotta, in direct la Recursul Etapei: ""Corpodean a arbitrat bine, fara tenta!"". Oficialii giulesteni sustin ca Zicu a fost eliminat gratuit, insa presedintele CCA, Gheorghe Constantin, i-a dat dreptate ""centralului"". Argumente pot avea la atacul dur al lui Oncica la Buga, cand Corpodean avea acoperire daca il elimina pe aradean.
INTENTII. Dar scandalul cel mai mare este la nivelul conducerii. Dinu Gheorghe nu a fost prezent la ultimele doua jocuri, din Cupa UEFA si de la Arad, nefiind exclus ca in cateva zile sa-si anunte retragerea din toate functiile. Cel poreclit ""Vama"" s-a aratat deranjat de faptul ca George Copos nu si-a onorat promisiunile vizavi de echipa si de antrenor, care, la randul lui, ar putea parasi si el echipa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.