Francezii de la Peugeot vor prezenta la Paris noul 908 RC, un concept care introduce noi linii de design pentru viitor, precum si tehnologii de ultima ora dezvoltate de constructorul din Sochaux. Noul prototip din Hexagon este echipat cu un propulsor
Francezii de la Peugeot vor prezenta la Paris noul 908 RC, un concept care introduce noi linii de design pentru viitor, precum si tehnologii de ultima ora dezvoltate de constructorul din Sochaux. Noul prototip din Hexagon este echipat cu un propulsor V12 diesel, cu o capacitate de 5,5 litri. Acesta dezvolta 700 CP si cuplu motor de 1.200 Nm, motiv pentru care inginerii francezi au creat o cutie secventiala de viteze, controlata electronic si amplasata sub motor. Puternicul motor de pe 908 RC va propulsa versiunea de curse a lui 908 in 2007.
In ceea ce priveste designul, 908 RC este cu adevarat elegant. Garda joasa la sol combinata cu folosirea unor jante de mari dimensiuni, de 20 de inch pe fata si 21 de inch pe spate, dau o nota de dinamism superbului vehicul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.