Detinatoarea unei colectii impresionante de carti de credit, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, se expune frecvent riscului de a fi victima unui furt de fiecare data cand isi achita cumparaturile. Vedeta reality-show-ului "Simp
Detinatoarea unei colectii impresionante de carti de credit, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, se expune frecvent riscului de a fi victima unui furt de fiecare data cand isi achita cumparaturile. Vedeta reality-show-ului "Simple Life" obisnuieste adesea sa rataceasca cartile de credit. "Ametita" de placerea de a cheltui banii imperiului Hilton, blonda isi uita adesea o carte de credit sau doua atunci cand isi achita la casa cumparaturile facute in numeroasele buticuri de lux din Los Angeles.
"Sunt o mare cheltuitoare si din acest motiv iau mereu la mine mai multe carduri. De fiecare data cand imi achit cumparaturile uit unul sau doua. Daca voi continua tot asa, voi fi intr-o zi victima unei fraude cu carti de credit" isi recunoaste vina, mostenitoarea cu veleitati de cantareata, actrita si prezentatoare tv.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.