York Stock Exchange a invitat si Bursa din Milano sa participe la proiectul sau de alianta cu bursa europeana Euronext. Presedintele NYSE a cerut partenerilor de la Milano sa ia o decizie in acest sens inainte de intalnirea actionarilor NYSE care va
York Stock Exchange a invitat si Bursa din Milano sa participe la proiectul sau de alianta cu bursa europeana Euronext. Presedintele NYSE a cerut partenerilor de la Milano sa ia o decizie in acest sens inainte de intalnirea actionarilor NYSE care va avea loc in luna octombrie, informeaza La Tribune.
Prin proiectul de alianta intre principalele burse americana si europeana, NYSE a eliminat din competitie Deutsche Borse, care avea la randul sau planuri separate de fuziune cu Euronext. Bursa din Milano, curtata atat de Deutsche cat si de NYSE, ar putea alege in schimb o alianta cu London Stock Exchange.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.