Combinatul siderurgic Resita isi schimba numele in TMK Resita, conform unui comunicat transmis pietei electronice Rasdaq. In cadrul adunarii generale a actionarilor a fost aprobata si schimbarea denumirii administratorului unic, din SC Artrom SA in S
Combinatul siderurgic Resita isi schimba numele in TMK Resita, conform unui comunicat transmis pietei electronice Rasdaq. In cadrul adunarii generale a actionarilor a fost aprobata si schimbarea denumirii administratorului unic, din SC Artrom SA in SC TMM Artrom. Capitalul al combinatului este de 237,5 milioane lei.
Compania este controlata de Sinara Handel GmbH, care detine 99,49% din capital. Compania este specializata in productia de metale feroase sub forme primare si cea de feroaliaje. In prima jumatate a anului, combinatul siderurgic a inregistrat o cifra de afaceri de 178,2 milioane lei, de aproape trei ori mai mare decat cifra de afaceri de 68,2 milioane lei, raportata pentru aceeasi perioada a anului 2005, transmite NewsIn.
Compania rusa TMK este unul din cei mai mari producatori mondiali de tevi si este specializat in productia de tevi pentru conducte de petrol si gaze. Sinara Handel GmbH este subsidiara TMK care se ocupa de distributia productiei TMK in Europa, Orientul Apropiat, Asia si SUA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.