Podgoriile din zona Murfatlar ofera romanilor o noua marca de vinuri disponibila in variantele Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Merlot si Merlot Roze, informeaza un comunicat al unuia dintre cei mai cunoscuti producatori de vinuri din Dobrogea. Nou
Podgoriile din zona Murfatlar ofera romanilor o noua marca de vinuri disponibila in variantele Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Merlot si Merlot Roze, informeaza un comunicat al unuia dintre cei mai cunoscuti producatori de vinuri din Dobrogea.
Noua marca este un demisec creat pentru oamenii care stiu sa se bucure de viata. ""Consumatorul este cel mai important pentru noi si de aceea venim in intampinarea dorintelor lui cu un vin usor... Am lansat aceasta noua gama de vinuri pentru ca piata romaneasca are nevoie de un brand pe segmentul vinurilor demiseci premium"", a afirmat Daniel Negrescu, brand manager.
LAUREAT. Podgoriile Murfatlar sunt asezate in sud-estul Romaniei, intre Dunare si Marea Neagra, in centrul Podisului Dobrogei. Vinurile obtinute din viile de aici au fost premiate cu aur la nenumarate concursuri nationale si internationale.
La Concursul International de Vinuri din 2005, desfasurat la Ljubljana, vinul de Murfatlar a castigat medalia de aur. Doua medalii de aur a primit si la Concursul Mondial de la Bruxelles, care a avut loc tot in anul 2005. Cu un an mai devreme, la Concursul International de Vinuri de la Bucuresti, vinurile dobrogene castigasera opt medalii de aur.
(Francisca M. Catana)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.