Oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul pe platourile celui mai nou serial marca TVR, "La urgenta". "Medicii" au avut de-a face cu un inginer de sunet, un clovn ravasit, dar si cu un avocat dependent de munca, pe care "i-au tratat" facand slalom intr
Oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul pe platourile celui mai nou serial marca TVR, "La urgenta". "Medicii" au avut de-a face cu un inginer de sunet, un clovn ravasit, dar si cu un avocat dependent de munca, pe care "i-au tratat" facand slalom intre clipele de somn pe care le-au furat si pauzele pentru a privi calificarea Stelei. Dublele nu au incetat sa apara. Astfel Max (Claudiu Istodor) a cerut pentru pacientul sau, avocatul vascoza in loc de glucoza. Nici asistenta Lili (Iulia Lumanare), nu s-a descurcat mai bine cu sunetistul si clovnul. Obosita, Iulia a uitat ca se afla in plin "tratament" si s-a retras un sfert de ora in camera de garda unde a atipit. Daca Iulia voia pauza Catalin Paraschiv (medicul Lucian) a grabit echipa pentru a ajunge acasa sa vada meciul Steaua-Standard Liege.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.