Fanii lui CFR au taxat ironic, printr-un mesaj afisat pe un banner, faptul ca gruparea gorjeana a cerut control antidoping la meciul de la Tg. Jiu: "Am venit, ne-am dopat, v-am invins, v-am pupat!". Gorjenii Fl. Stanga, Chibulcutean, Vatavu si Vranjk
Fanii lui CFR au taxat ironic, printr-un mesaj afisat pe un banner, faptul ca gruparea gorjeana a cerut control antidoping la meciul de la Tg. Jiu: "Am venit, ne-am dopat, v-am invins, v-am pupat!". Gorjenii Fl. Stanga, Chibulcutean, Vatavu si Vranjkovic si clujenii Coroian, Milosevic, R. Surdu si Stancioiu au fost trasi la sorti pentru control, la finalul meciului. Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al lui CFR, a comentat astfel acest control. "Chiar daca presa mai scotoceste pe aici pe colo, nu cred ca am fost vizat pentru control. Si daca sunt vizat, eu nu ma opun. E dreptul fiecaruia sa ceara testul. Din punctul meu de vedere, puteti sa cereti controlul dupa fiecare meci, nu e nici o problema", a precizat internationalul roman. La randul sau, mijlocasul Coroian a declarat ca CFR nu foloseste substante interzise. "Daca suntem pe locul 1, cred ca meritam asta, pentru ca nu am ajuns acolo din intamplare. N-am folosit nici o substanta interzisa sa ajungem aici, doar munca multa si antrenamente. Nu luam nimic special, doar ne pregatim si jucam. Bannerul galeriei era doar un mesaj ironic la adresa a ceea ce s-a spus despre noi si a galeriei echipei adverse", a spus Coroian. Romeo Surdu a spus in gluma ca substanta dopanta folosita de CFR Cluj este chiar antrenorul lor. "Cred ca suntem dopati cu substanta Dorinel Munteanu, sau, cum sa spun ca se numeste, poate ambitie. Cred ca se adevereste mesajul galeriei, dar nu si cu dopajul. Mai bine ar fi scris <<Am venit, v-am pupat, am luat trei puncte si am plecat!>>", a afirmat atacantul clujean. De asemenea, cei aproximativ 200 de suporteri clujeni au mai afisat, din cartoane care aveau fiecare cate o litera imprimata pe ele, mesajul "Echipa de retrogradati, voi de ce ne acuzati?".
Dorinel ameninta iar cu amenzi!
In ciuda victoriei, D. Munteanu le-a reprosat din nou jucatorilor sai lipsa de constanta si de concentrare pe final de joc, de care au dat dovada si in meciul cu Pandurii, dupa ce au fost amendati pentru acelasi lucru dupa partida cu Ceahlaul, din etapa 3-a. "Voi discuta cu echipa, sa vad care au fost cauzele, si voi decide daca ii voi amenda sau nu. Nu voi trece usor peste golurile luate pe final de meci. Nu vreau ca echipa sa mai aiba astfel de momente de lipsa de concentrare sau de delasare", a explicat antrenorul-jucator al lui CFR, care a mentionat ca nu s-a gandit la inceputul sezonului ca in primele cinci etape echipa sa va reusi sa castige toate meciurile si sa ocupe primul loc in clasament. In schimb, presedintele executiv Iuliu Muresan si-a exprimat regretul pentru faptul ca CFR nu a jucat cu formatiile din Bucuresti in startul campionatului, afirmand ca ii pare rau ca nu a avut programul lui "Poli" Timisoara. "Suntem in mare forma. Pacat ca n-am avut programul Timisoarei, sa fi jucat cu Steaua, Dinamo si Rapid in startul campionatului. Acum eram tot pe primul loc, dar aveam niste probleme rezolvate", a spus Muresan. CFR Cluj a obtinut sambata a cincea victorie consecutiva in acest sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.