Cei mai buni producatori de vinuri din lume se vor intrece anul viitor la Sibiu, in viitoarea Capitala Culturala Europeana, cu ocazia organizarii Concursului International de Vinuri, a declarat, duminica, pentru Rompres, directorul general al Patrona
Cei mai buni producatori de vinuri din lume se vor intrece anul viitor la Sibiu, in viitoarea Capitala Culturala Europeana, cu ocazia organizarii Concursului International de Vinuri, a declarat, duminica, pentru Rompres, directorul general al Patronatului National al Viei si Vinului, Ovidiu Gheorghe. "Dorim sa aducem la Sibiu cel mai important eveniment al sectorului viticol, anume Concursul International de Vinuri, care are loc an de an, manifestare de referinta pentru noi pentru ca este un concurs cu participare internationala larga, din 15 tari, concurs recunoscut de Organizatia Internationala a Viei si Vinului", a precizat Ovidiu Gheorghe. Producatorii de vinuri se vor intalni in luna aprilie 2007 la Sibiu, unde va avea loc si Salonul de Vinuri, dupa ce, anual, a fost organizat la Bucuresti. "De asemenea, vom incerca pe langa concurs, sa oferim posibilitatea mediului de afaceri, degustatorilor si cumparatorilor sa deguste vinurile medaliate la Concursul International de Vinuri si nu numai", a mai precizat Ovidiu Gheorghe.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.