Dorin Goian, diagnosticat la o radiografie cu fisura la un deget de la picior, dupa ce a fost calcat in prima repriza a meciului cu Standard, a lipsit sambata seara din echipa Stelei, dar ar putea onora o eventuala convocare la lotul national, in ved
Dorin Goian, diagnosticat la o radiografie cu fisura la un deget de la picior, dupa ce a fost calcat in prima repriza a meciului cu Standard, a lipsit sambata seara din echipa Stelei, dar ar putea onora o eventuala convocare la lotul national, in vederea meciurilor cu Bulgaria si Albania din preliminariile europene. "Goian a facut vineri antrenament cu infiltratii, dar s-a inflamat degetul si in dimineata meciului am discutat cu el si am hotarat ca e riscul prea mare sa joace. Daca il foloseam si se inflama, exista riscul sa nu poata juca in meciul cu Bulgaria. Pana nu se reface osul, exista un risc", a precizat Olaroiu. Antrenorul stelist a infirmat existenta unui conflict cu staff-ul echipei nationale, cauzat de posibilitatea ca Goian sa nu poata raspunde unei eventuale convocari la prima reprezentativa. "Am discutat cu doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu, si nu exista nici un scandal. Nu-mi spun ei daca e convocat sau nu. Decizia este a lor. Daca va fi necesar sa joace la echipa nationala, se va duce. Va juca asa cum poate", a mentionat Olaroiu. De aceeasi parere a fost si Gigi Becali, presedintele CA al clubului din Ghencea. "Cum adica daca-i dau drumul lui Goian la Nationala? Cum sa nu se duca la echipa nationala? Sa se duca!", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.