pentru colectarea de la organizatii a amendamentelor. Chiar daca nu s-a mai discutat despre congresul extraordinar, sedinta a fost incinsa. Interventia lui Marian Vanghelie, care a incercat sa tina lectii de moralitate celor prezenti, cerandu-le "sa
pentru colectarea de la organizatii a amendamentelor. Chiar daca nu s-a mai discutat despre congresul extraordinar, sedinta a fost incinsa. Interventia lui Marian Vanghelie, care a incercat sa tina lectii de moralitate celor prezenti, cerandu-le "sa ne respectam mai mult intre noi si sa nu ne mai atacam", l-a determinat pe vicepresedintele Ilie Sarbu sa spuna ca ar trebui sa existe aceeasi unitate de masura in ceea ce priveste eventualele sanctiuni pentru toti din partid, indiferent cum se numesc ei.

Vanghelie se ceartacu Dancu
Vanghelie s-a tot plans in ultima perioada ca este atacat de Vasile Dancu. "Au tot aparut articole despre mine la Cluj, cand eu sunt la Bucuresti", s-a lamentat presedintele executiv al social-democratilor bucuresteni. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, dupa terminarea sedintei, ca vor fi dati in judecata acei primari care au avut declaratii duble de apartenenta politica cand s-a aplicat statutul alesilor locali si ca vor cere prefecturilor vacantarea posturilor si declansarea de noi alegeri.

Foc de tabara, miel si masini scumpe
Dupa o zi plina de sedinte, social-democratii au ales sa se delecteze la un foc de tabara, unde doritorii au avut la discretie miel preparat traditional si stropit din belsug cu vin alb.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.