Steaua n-a lasat nici o sansa "marinarilor" in meciul de sambata si s-a impus destul de lejer cu 3-0 (2-0), dupa reusitele lui Nicolita (25) si Oprita (39, 54). Cu o echipa in care si-au gasit loc Saban, B. Panait, Ochirosii, Oprita si G. Coman (titl
Steaua n-a lasat nici o sansa "marinarilor" in meciul de sambata si s-a impus destul de lejer cu 3-0 (2-0), dupa reusitele lui Nicolita (25) si Oprita (39, 54). Cu o echipa in care si-au gasit loc Saban, B. Panait, Ochirosii, Oprita si G. Coman (titluari sau rezerve), in conditiile in care P. Marin (suspendat pentru meciul cu Dinamo Kiev, din deplasare, primul din grupa E a Ligii Campionilor), D. Goian (accidentat), Lovin (menajat), Val. Badea (suspendat) au fost lasati la odihna, iar Radoi si V. Iacob sunt accidentati de mai mult timp, Steaua a aratat ca incepe sa-si contureze un lot in care diferentele de valoare dintre fotbalisti sunt tot mai mici. Din pacate pentru Olaroiu, Nicolae Dica a plecat de la stadion cu gamba stanga bandajata. "Decarul" stelist a explicat ca este vorba de o lovitura primita in meciul retur cu Standard, care s-a agravat in meciul cu Farul. "Este bine ca reusim sa castigam fiecare meci. E mult pana reusim sa marcam un gol. Si acum, dupa ce am deschis scorul, ne-am creat ocazii si ne-am facut meciul mai usor", a explicat Dica, adaugand ca se bucura pentru ca Radoi a revenit langa echipa. Comentand faptul ca in trecut in jurul meciurilor dintre Steaua si Farul au fost suspiciuni privind corectitudinea, Dica a spus: "Uneori am castigat noi, ne-au batut si ei... Nu cred asa ceva!". Daniel Oprita, autorul a doua goluri in meciul cu Farul, a dedicat reusitele fiicei sale si colegilor. "N-am visat nimic inainte de meci, dar bine ca am inscris. Dupa victoria mare cu Standard, ne era putin frica sa nu punem capat bucuriei. Bineinteles ca este mai greu sa marchezi cu Real Madrid, dar speram intr-un rezultat bun", a spus Oprita, care considera ca Dinamo Kiev poate fi un adversar mai accesibil, insa care trebuie tratat cu mare atentie.
G. Curca: "Blat? Poate in trecut, acum nu!"
Antrenorul stelist Cosmin Olaroiu a declarat ca se astepta ca, dupa consumul psihic si de energie din meciul cu Standard, jucatorii sa nu dea randament maxim in partida cu Farul, apreciind ca victoria de sambata s-a datorat experientei superioare. "Meciul cu Farul era unul foarte important, pentru ca dupa partida cu Standard, cand a fost un consum psihic si de energie mare, ma asteptam sa nu avem acelasi randament, lucru pe undeva explicabil si care s-a si intamplat. Am profitat de experienta noastra superioara si am castigat", a afirmat Olaroiu, care a explicat ca, atunci cand a vorbit despre faptul ca Steaua va avea nevoie de intelegere din partea forurilor diriguitoare din fotbalul romanesc, nu s-a referit strict la amanarea unor meciuri din campionat. "Nu am cerut amanarea unor meciuri, ci intelegere in programarea acestora", a subliniat Olaroiu.
Comentand evolutia lui Saban, Olaroiu a spus: "Mai are de lucrat din punct de vedere fizic, desi a facut progrese. Are cultura fotbalistica, se vede din pozitionarea in teren. De fapt, toti jucatorii mai au de pus la punct anumite lucruri". De partea cealalta, antrenorul sarb al Farului, Momcilo Vukotic, a declarat ca se astepta ca jucatorii sai sa dea dovada de mai multa determinare in meciul cu Steaua. "Nu sunt multumit nici de rezultat, nici de joc. Am jucat pana la primul gol, apoi planul nostru a intrat la apa si n-am mai putut continua la fel. Steaua a reusit sa marcheze iar si atunci jocul s-a terminat. Ma asteptam sa jucam cu mai multa determinare, cu mai mult curaj", a afirmat Vukotic.
De aceeasi parere a fost si portarul G. Curca. "Ne asteptam ca stelistii sa fie mai obositi, dar au demonstrat ca sunt o echipa buna. Noi n-am avut curaj, asta cred ca ne-a lipsit. Avem o cadere pe care nu o pot explica. Nu cred ca e diferenta chiar asa mare intre noi si ei, dar e vorba de joc, de ambitie", a spus Curca.
Comentand existenta suspiciunilor privind corectitudinea meciurilor dintre Farul si Steaua, Curca a spus: "Poate in trecut, acum nu!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.