Invitat intr-o emisiune televizata, la Realitatea TV, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a mintit atunci cand a spus ca s-au demarat proiectele pentru demolarea Stadionului National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“. Adeva

Invitat intr-o emisiune televizata, la Realitatea TV, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a mintit atunci cand a spus ca s-au demarat proiectele pentru demolarea Stadionului National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“. Adevarul este ca nimic din toate proiectele de care a vorbit Videanu nu a prins contur, primarul Capitalei vorbind nonsalant doar de cai verzi pe pereti!

Stadionul National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“ continua sa devina, pe zi ce trece, o afacere de imagine pentru cei care au pus mana pe el si un cosmar pentru sportul romanesc. Anuntata cu surle si trambite, demolarea actualei arene si refacerea ei pentru a putea gazdui finala Cupei UEFA din 2009 a devenit doar un subiect electoral. Atat Primaria Capitalei, cat si Guvernul nu au facut decat sa se foloseasca de numele celei mai mari arene a tarii pentru a-si atrage capital de simpatie. Mai mult, primarul general al Capitalei si-a permis chiar sa dezinformeze flagrant iubitorii sportului, intr-o emisiune televizata, spunand ca s-au pus bazele refacerii arenei. In realitate, nimic din ceea ce a afirmat Adriean Videanu nu este adevarat, afirma tiile sale fiind doar praf in ochii iubitorilor sportului.

De unde dai bani, dom' primar?
„Am obtinut hotararile de care aveam nevoie si avem banii necesari pentru a demara lucrarile de demolare a Stadionului National si refacerea lui pentru a putea gazdui finala Cupei UEFA din 2009“, a marturisit Videanu in cadrul emisiunii 100% de la Realitatea TV, moderata de Robert Turcescu. In realitate insa, lucrurile nu stau deloc asa cum le prezinta Adriean Videanu. Adevarul este ca, desi se anuntase cu mare tam-tam ca stadionul urmeaza sa fie demolat in toamna acestui an, nu exista nici o hotarare de Guvern care sa dea girul inceperii lucrarilor. Mai mult, primarul general al Capitalei dezinformeaza atunci cand vorbeste de banii necesari. „Noi, Primaria, vom aloca, 30 milioane de euro, restul de 70 de milioane urmand sa vina de la Guvern“, a spus Videanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.