Ministerul Integrarii Europene a finalizat subprogramul "Dezvoltarea oraselor prin stimularea activitatilor intreprinderilor mici si mijlocii", lansat in martie 2003. Programul are ca scop dezvoltarea economica urbana, prin cresterea activitatilor ec
Ministerul Integrarii Europene a finalizat subprogramul "Dezvoltarea oraselor prin stimularea activitatilor intreprinderilor mici si mijlocii", lansat in martie 2003. Programul are ca scop dezvoltarea economica urbana, prin cresterea activitatilor economice desfasurate de intreprinderile mici si mijlocii, potrivit Rompres. In urma finalizarii acestui program, au fost realizate investitii directe in intreprinderi mici si mijlocii in valoare de 79.700 mii RON /cu 50% fonduri de la bugetul de stat, dintre care au fost infiintate 45 de intreprinderi mici si mijlocii si au fost dezvoltate alte 150. Programul a avut ca rezultat crearea a 2.500 de locuri de munca. Subprogramul a vizat crearea conditiilor pentru ca unele orase mici si mijlocii sa devina poli industriali, care sa atraga populatia din mediul rural in activitati industriale, accelerarea dezvoltarii economice a oraselor prin marirea fluxului de capital investitional, precum si cresterea contributiei intreprinderilor mici si mijlocii la crearea de noi locuri de munca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.