SC CONSITRANS SA sarbatoreste in acest an 15 ani de activitate, timp in care compania a acumulat rezultate deosebite in domeniul consultantei, proiectarii si asistentei tehnice in constructii, devenind un nume reprezentativ pe acest sector de activi

SC CONSITRANS SA sarbatoreste in acest an 15 ani de activitate, timp in care compania a acumulat rezultate deosebite in domeniul consultantei, proiectarii si asistentei tehnice in constructii, devenind un nume reprezentativ pe acest sector de activitate. Infiintata in 1991, compania a avut o evolutie ascendenta, numarand in prezent peste 200 de angajati. Cresterea numerica a avut ca si corespondent diversificarea portofoliului de servicii, care a creat stabilitate economica si o situatie financiara solida. Rezultatele pozitive, dupa cum sustin cei din echipa CONSITRANS, sunt datorate profesionalismului, preciziei, rigorii si punctualitatii, precum si asimilarii cunostintelor tehnice si normelor europene in domeniul constructiilor. Acestea au fost sustinute prin sistemul propriu de management al calitatii certificat din anul 1997.

Infiintata ca afacere cu capital privat, CONSITRANS a ajuns in timp sa fie referinta in industria constructiilor, un domeniu cu evidente perspective si cu un numar mare de competitori. Stabilindu-si precis strategia de abordare a pietei, CONSITRANS a urmarit acumularea unui avantaj concurential care sa-i permit a o pozitie favorabila in randul concurentilor si care sa favorizeze stabilitatea economica si financiara.
Dezvoltarea societatii s-a produs avand in vedere exigentele mediului concurential modern, in acest sens fiind acumulate tehnologii dintre cele mai performante care au permis efectuarea unor lucrari in conformitate cu standardele de calitate actuale: „Incerc cu placere sa respect un principiu simplu si onest: acela ca tot ce construim astazi trebuie sa fie mai bun decat ce s-a facut ieri, sa ne determine sa simtim ca am realizat ceva si ca ne-am bucurat, ca am facut si pe altii sa realizeze si sa se bucure“, ne-a marturisit Eduard Hanganu, directorul general al CONSITRANS. Un alt aspect care a orientat CONSITRANS spre performanta si echilibru il constituie instruirea personalului implicat in activitate. Echipa are in componenta atat specialisti cu experienta, cat si tineri de perspectiva.
Executarea proiectelor pe principii de calitate a impus ca preocupare permanenta implicarea CONSITRANS in programe europene de anvergura, compania acordand o atentie deosebita instruirii si formarii personalului in spirit european.

O activitate diversificata
CONSITRANS asigura o gama diversificata de lucrari. Se pot aminti proiectarea, efectuarea unor studii de specialitate (topografice, geologice, hidrologice, de trafic si de mediu), supervizarea lucrarilor, atat in tara, cat si in strainatate pentru drumuri, autostrazi, poduri si cai ferate. Alaturi de acestea, CONSITRANS se ocupa si de elaborarea documentatiilor de licitatie, analiza ofertelor si asistenta tehnica acordata clientilor pe durata executiei lucrarilor, precum si alte servicii in domenii industriale si de constructii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.