ITALIA, Supercupa (un meci) * CRISTIAN CHIVU (foto stanga) a fost eliminat in minutul 100 al partidei pe care echipa sa a pierdut-o sambata seara, la Milano, pe "San Siro", scor 3-4 (3-1, 3-3) dupa prelungiri cu Inter. Chivu a fost titular si a prim
ITALIA, Supercupa (un meci) * CRISTIAN CHIVU (foto stanga) a fost eliminat in minutul 100 al partidei pe care echipa sa a pierdut-o sambata seara, la Milano, pe "San Siro", scor 3-4 (3-1, 3-3) dupa prelungiri cu Inter. Chivu a fost titular si a primit cartonasul rosu deoarece l-a aplaudat ironic pe arbitru, dupa ce acesta sanctionase cu fault o interventie a romanului asupra lui Figo. Roma (finalista in Cupa Italiei; a pierdut trofeul dupa o "dubla" cu Inter, scoruri 1-1 acasa si 1-3 in deplasare) a condus cu 3-0 (Mancini 13p, Aquilani 24, 34) dar Inter (campioana ultimului sezon, dupa retrogradarea lui Juventus si penalizarea lui AC Milan; initial terminase pe locul 3) a revenit spectaculos si a castigat cu 4-3 (Vieira 44, 74, Crespo 65, Figo 95). Chivu a gresit la golul lui Crespo, cand argentinianul l-a devansat la un duel aerian si a marcat cu o lovitura de cap. Fundasul Romei a fost aspru criticat de antrenorul Luciano Spalletti dupa ce a fost eliminat in prelungirile meciului cu Inter, informeaza cotidianul "Il Tempo". "Cu acel gest, de a-l aplauda pe arbitru, nu sunt de acord! Ajunge cu astfel de lucruri, nu le mai accept", a afirmat Spalletti. Chivu a primit nota 5 din partea publicatiilor "L'Unione Sarda" si "Il Tempo". "A stopat cu vehementa patrunderile lui Ibrahimovic si Adriano. S-a lasat surprins de Crespo la golul de 2-3. A primit un rosu inutil pentru ca l-a aplaudat pe arbitrul Saccani", a notat "Il Tempo".
GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 3-a * VLAD MUNTEANU (titular, schimbat in minutul 69 de Baumgart) si SERGIU RADU (titular, schimbat in minutul 90 de Szelesi) au jucat pentru Energie Cottbus, 1-0 in deplasare cu VfL Bochum * LAURENTIU REGHECAMPF a intrat in minutul 73 pentru Alemannia Aachen, 3-0 in deplasare cu Hannover 96. Reghecampf l-a schimbat pe Rosler.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 4-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 84 pentru FC Nantes, 1-3 in deplasare cu Lorient. Keseru l-a schimbat pe Wilhelmsson.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 2-a * COSMIN BARCAUAN a fost integralist pentru PAOK Salonik in meciul pe care echipa sa, antrenata de ILIE DUMITRESCU, l-a castigat pe teren propriu, scor 3-1 cu Iraklis Salonik.
TURCIA, Super Lig, etapa a 4-a * GIANI KIRITA a fost titular pentru Gaziantepspor, 2-2 in deplasare cu Galatasaray Istanbul. Antrenorul lui Gaziantepspor, Walter Zenga, l-a schimbat la pauza pe Kirita cu Fatih Sen.
UNGARIA, NB-I, etapa a 4-a * SERGIU HOMEI (integralist), MARIUS RADU (integralist), CRISTIAN LUCIAN MUNTEANU (integralist; a primit "galben" in minutul 87), ION IBRIC (integralist) si CRISTIAN CIGAN (din minutul 84 in locul lui Feczesin) au jucat pentru FC Sopron, 1-0 acasa cu Diosgyor. De la Sopron, echipa pantronata de MARIUS VIZER si cu TIBOR SELYMES pe postul de director tehnic, a lipsit SEBASTIAN IANC. Pentru Diosgyor, CIPRIAN BINDER a intrat in minutul 61 in locul lui Szogedi * SORIN BOTIS a fost integralist pentru Zalaegerszeg, 2-2 acasa cu Gyor.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 18-a * CRISTIAN DANCIA a lipsit de la Torpedo Moscova, 0-3 acasa cu Saturn Ramenskoe.
UCRAINA, UPL, etapa a 5-a * CATALIN LICHIOIU a marcat un gol pentru Vorskla Poltava, 2-3 in deplasare cu FC Harkov. Lichioiu a fost titular, a inscris in minutul 52 pentru 2-2 si a fost schimbat in minutul 87 de Popov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.