ajuns sa fie prezente zi de zi pe ecranele televizoarelor. Aceste atrocitati se intampla atat de des, incat aproape ca fac parte din peisajul cotidian. Traficul din orasele romanesti este haotic, soferii se arunca in intersectii dupa modelul "kamikaz
ajuns sa fie prezente zi de zi pe ecranele televizoarelor. Aceste atrocitati se intampla atat de des, incat aproape ca fac parte din peisajul cotidian. Traficul din orasele romanesti este haotic, soferii se arunca in intersectii dupa modelul "kamikaze", iar pietonii trec nauciti care pe unde apuca. Pana si strainii care ajung sa-si plimbe limuzinele pe soselele Romaniei se metamorfozeaza brusc in soferi ai groazei. La acest capitol, cifrele vorbesc de la sine. De la moartea lui Teo Peter incoace, cinci americani au lovit pietoni care traversau regulamentar, un grec s-a urcat cu un camion peste un batran din Buzau si cativa tiristi turci si-au proptit mastodontii in casele de pe marginea drumului. Chiar si un agent care incerca sa dirijeze traficul intr-o intersectie a fost acrosat si tarat pe asfalt de un tir condus de un georgian grabit. soselele peticite, pline de gropi, marcate in bataie de joc, pe care se tarasc carute si remorci nesemnalizate, pot oricand sa fie o scuza pentru carnaj. Ele sunt intr-adevar pe lista probelor de foc pe care soferul trebuie sa le treaca pentru a ajunge teafar la destinatie. Dar atunci cand gipul pilotat cu peste 140 de kilometri pe ora, in buricul Bucurestiului, de un descreierat care ignora semaforul, se propteste in portiera unui nevinovat, nu mai conteaza hartoapele din asfalt.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.