Reprezentativa Spaniei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de baschet masculin din Japonia, invingand in optimi detinatoarea titlului, Serbia, cu scorul de 87-75. La final, antrenorul nationalei iberice, Jose Vicente Herna
Reprezentativa Spaniei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de baschet masculin din Japonia, invingand in optimi detinatoarea titlului, Serbia, cu scorul de 87-75. La final, antrenorul nationalei iberice, Jose Vicente Hernandez, a spus ca echipa sa a reusit sa castige partida datorita inceputului foarte bun de meci.
"Acesta a fost cel mai bun joc pe care am reusit sa-l facem la Mondialul din Japonia. Au fost cateva momente in care sarbii s-au apropiat periculos de noi, dar nu ne-am speriat si am jucat mai agresiv in aparare", a mentionat Hernandez. De partea cealalta, antrenorul sarbilor, Dragan Sakota, a admis faptul ca partida a fost decisa in prima jumatate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.