Incepand de astazi, RATB a anuntat ca mai multe linii de tramvai vor fi deviate sau suspendate. Aceasta masura este necesara deoarece se vor incepe lucrari de reabilitare a caii de rulare de pe Sos. Progresului si Str. Dr. Istrate (tronsonul cuprins
Incepand de astazi, RATB a anuntat ca mai multe linii de tramvai vor fi deviate sau suspendate. Aceasta masura este necesara deoarece se vor incepe lucrari de reabilitare a caii de rulare de pe Sos. Progresului si Str. Dr. Istrate (tronsonul cuprins intre Str Razoare si Sos Viilor). Astfel, linia 8 va functiona pe traseul de baza intre "Zetari" si intersectia Cal. Rahovei/Sos. Progresului, apoi deviat in ambele sensuri pe Sos. Progresului, Cal. 13 Septembrie pana la bucla "Ghencea". Linia 11 va functiona intre "ROMPRIM" si "Sura Mare" pe Sos. Oltenitei, Str. Sura Mare de unde va intoarce prin Sos. Giurgiului si Sos. Oltenitei. Linia 48 va functiona pe traseul de baza intre "Gara Basarab" si intersectia Bd. Vasile Milea / Bd. Timisoara, apoi deviat in ambele sensuri pe Bd. Timisoara pana la bucla "CET Vest Militari". Liniile 12 si 47 se suspenda.
Pentru preluarea calatorilor pe perioada lucrarilor se infiinteaza linia naveta 611 care va functiona intre Sura Mare (cap linie 173) si intersectia Bd. G-ral. V. Milea/Bd. Timisoara pe Sos. Giurgiului, Sos. Viilor, Str. Dr. Istrate, Sos. Progresului, Drumul Sarii, Drumul Taberei, Bd. G-ral V. Milea cu intoarcere prin Bd. Timisoara, Sos. Progresului, apoi traseul de ducere. Autobuzele vor opri pe Sos. Viilor si Str. Dr. Istrate comun cu cele ale liniei 173, pe Sos. Progresului cu sensul spre Str. Razoare in dreptul statiilor pentru tramvaie, iar pe sensul spre Str. Dr. Istrate in noile statii "Oprire" dupa intersectiile cu Cal. 13 Septembrie, Cal. Rahovei si Str. Spatarul Preda, pe Drumul Taberei in statiile liniei 168 "Drumul Sarii" si "Lt. N. Gaina", iar pe Bd. Timisoara comun cu linia 137 in statia "Bd. G-ral. V. Milea" si in statia "Oprire" amplasata inainte de intersectia cu Drumul Sarii. Abonamentele eliberate pentru liniile 8, 11 si 12 vor fi valabile atat pe traseele de baza cat si pe linia naveta 611, iar cele eliberate pe 47 si 48 vor fi valabile atat pe traseele de baza cat si pe linia 8, respectiv pe linia 611 numai pe tronsonul Cal. 13 Septembrie - Bd. Vasile Milea/Bd. Timisoara. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.